Tenniskids@school

Tennisclinic vrijdag 24 september 16.30 - 20.00 uur

Deze week doen kinderen van de basisschool mee aan het tenniskids@school project. Op vrijdag 24 september is er een tennisclinic waar ook ouders, verzorgers, broertjes en zusjes uitgenodigd zijn om te komen tennissen. Ook dan is de tennisleraar aanwezig en krijgt je informatie over het tennissen in Eenrum. Je kunt gewoon langs komen op het moment dat het jou past.

Het project

Via het lokaal sportakkoord van de gemeente Het Hogeland wordt op verschillende manieren geïnvesteerd in sporten en bewegen. Sporten en bewegen is belangrijk en daarom wil de gemeente Het Hogeland stimuleren dat zoveel mogelijk kinderen kennis maken met sporten.

Tennisvereniging Ltc Odivia ondersteunt dit initiatief. Samen met de gemeente Het Hogeland, IKC De Linde, Stan Tennisacademie Noord en de KNLTB starten we deze week het Tenniskids@school project.

Op donderdag 23 september en donderdag 7 oktober krijgen de kinderen van basisschool IKC De Linde tennisles op de tennisbaan in Eenrum aan de J.J. Willingestraat 5. De tennislessen worden onder schooltijd tijdens de gymles gegeven en de kinderen krijgen daarbij les van een echte tennisleraar.

Op vrijdag 24 september van 16:30 – 20:00 uur zijn ouders, verzorgers, broertjes en zusjes ook uitgenodigd om te komen tennissen. Ook dan is de tennisleraar aanwezig en krijgt je informatie over het tennissen in Eenrum. Je kunt gewoon langs komen op het moment dat het jou past.

Het is belangrijk dat je sportschoenen zonder profiel aan hebt op de tennisbaan. De zool moet vlak zijn, dus doe geen voetbalschoenen aan.

Wij wensen de kinderen van IKC De Linde veel tennisplezier de komende weken en hopen dat zij samen met hun ouders, verzorgers, broertje(s) en/of zusje(s) aansluiten tijdens de tennisclinic op vrijdag 24 september.

Aanbieding

Wij hopen natuurlijk dat kinderen en volwassenen het tennissen zo leuk gaat vinden dat ze bij ons willen komen tennissen. Daarvoor hebben we een leuke aanbieding bedacht.

Lidmaatschap + 16 tennislessen voor € 72

Gedurende de winterperiode (oktober-maart) worden tennislessen gegeven door Stan Tennisacademie Noord in de tennishal in Ulrum. Wij bieden deze 16 tennislessen aan met 50% korting voor nieuwe leden die zich aanmelden vóór 1 oktober a.s. Dit kunnen kinderen zijn die mee hebben gedaan met Tenniskids@school maar ook volwassenen die willen starten met tennis en nog geen lid zijn van Ltc Odivia. De aanbieding is inclusief gratis lidmaatschap van Ltc Odivia voor 2021.

De lessen worden gegeven op de donderdag tussen 15 en 16 uur (voor senioren mogelijk van 16-19 uur). De exacte lestijden zijn afhankelijk van de groepsindeling en worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Meld je hier aan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Hier kun je aangeven dat je gebruik maakt van de aanbieding.

My Image
My Image
My Image
My Image

Copyright © 2021 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ● Alle rechten voorbehouden