AUGUSTUS 28 | 29 | 30

Eenrum Open Tennistoernooi 2020

Toernooi in de sfeer van de Zomeravondcompetitie

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus hebben wij de zesde editie van het Eenrum Open Tennistoernooi georganiseerd. Dit is een recreatief dubbeltoernooi in de sfeer van de zomeravondcompetitie van Kring Noord, en is bedoeld voor alle tennissers van Noord Groningen. Wij zij erg blij dat wij dit toernooi ook dit jaar konden organiseren met toeschouwers en gezelligheid op het park. Er werd gespeeld in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. KNLTB Speelsterktes 9, 8 & 7.

Wij hebben weer een heel mooi toernooi gehad met ondanks de mindere verwachting toch heel goed tennisweer. Wij bedanken alle deelnemers voor hun gezelligheid en fanatieke sportieve prestaties. Graag tot ziens op het Eenrum Open Tennistoernooi 2021!

Fotoservice


Wij hebben ongeveer 500 toernooifoto's gemaakt. Slechts een klein gedeelte is gepubliceerd. Wil jij toernooifoto's ontvangen waar je zelf op staat? Stuur dan een email aan tennis@odivia.com. Dan sturen wij jouw toernooifoto's digitaal in origineel formaat.

Bekijk schema's, wedstrijden, uitslagen en meer op:

Copyright © 2020 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ‚óŹ Alle rechten voorbehouden