• Luchtfoto Eenrum Ltc Odivia

Bestuur


Bestuur 2017

De heer R.C. (Roelof) Mensinga ● Voorzitter
De heer D.S.H. (Tjerk) Elzinga ● Secretaris
De heer G. (Gerben) Miedema ● Penningmeester
De heer P.M.J. (Pierre) Janssen ● Parkbeheer
Mevrouw S.E. (Stien) Engberts-Beereboom ● Toernooien

Commissies


Kantinecommissie

Janke Wielinga ● Leni Bos ● Roelof Mensinga ● Hanneke Stegeman ● Simone Binnema ● Gerben Miedema ● Pierre Janssen ● Peter Smedinga ● Stien Engberts ● Jeroen Musters ● John Jansen ● Ilse Bakker ● Gert Jan Boot

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor het verstrekken van dranken, snacks en maaltijden aan gasten in ons clubhuis ’t Hok.

Commissie Junior Tennis

Anneke Venema Laura Weitkamp Gertrude van der Veen

De commissie junior tennis is verantwoordelijk voor het organiseren van toernooien en activiteiten voor onze juniorleden, het onderhouden van contacten met organisaties, en het coördineren van de juniorcompetities van de KNLTB.

Technische Commissie

Pierre Janssen Roelof Mensinga Jeroen Musters Gert Jan Boot

De technische commissie is verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van alle werkzaamheden betreffende het onderhoud van de banen, clubhuis en terrein.

Locatie


My Image

Eenrum is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N361 (Groningen - Lauwersoog). Neem bij Mensingeweer de rotonde éénkwart vanuit richting Groningen of driekwart vanuit richting Lauwersoog - afslag Eenrum. In Eenrum neem je de tweede straat links | J.J. Willingestraat. Na 200 meter parkeren bij de sporthal. Ltc Odivia Tennisclub Eenrum is gevestigd op Sportpark Eenrum. Vanaf de parkeerplaats loopt een pad naar de tennisclub.

Clubhuis ’t Hok

SPORTPARK EENRUM
J.J. Willingestraat 5
9967 PB EENRUM

Postadres

P/a dr. Posthumuslaan 24
9967 PN EENRUM

Telefoon

06.30.789.889
06.13.800.627

Email

Bankrekening

NL69 RABO 0316 0001 75

Kamer van Koophandel

40023579

Openingstijden

1 maart - 31 december
Dagelijks voor leden
Tijdens competitie
Tijdens evenementen

Deze site


Deze website is geheel in eigen beheer gemaakt door Ltc Odivia Tennisclub Eenrum. Deze website is vooral gemaakt voor onze leden en daarnaast voor onze relaties en andere belangstellenden. Wij proberen de informatie op de website zeer actueel te houden. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening over deze website. Als je een opmerking hebt over deze website of als je een idee hebt voor deze website dan horen wij dat graag. Je kunt dan een email sturen naar tennis@odivia.com. De inhoud van deze website is door Ltc Odivia met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ltc Odivia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ltc Odivia is niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Toestemming voor het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan dient schriftelijk aan Ltc Odivia te worden verzocht. Ltc Odivia publiceert fotobestanden op deze website van activiteiten van de tennisvereniging. Leden die uit privacyoverwegingen bezwaar hebben tegen de publicatie van deze bestanden kunnen dat kenbaar maken door een email te sturen naar tennis@odivia.com.

Tennisseizoen 2017. Word nu lid van Ltc Odivia.

Update mijn gegevens

Lid worden van Odivia gaat heel gemakkelijk. Vul gewoon het aanmeldingsformulier in en begin direct met tennissen.

Verhuisd of nieuw emailadres? Odivia leden moeten hun actuele gegevens doorgeven aan de ledenadministratie.

Tennisseizoen 2017. Word nu lid van Ltc Odivia.

Lid worden van Odivia gaat heel gemakkelijk. Vul gewoon het aanmeldingsformulier in en begin direct met tennissen.

Update mijn gegevens

Verhuisd of nieuw emailadres? Odivia leden moeten hun actuele gegevens doorgeven aan de ledenadministratie.

Neem contact met ons op

Wij helpen jou graag met vragen over tennis of over onze tennisclub. Je kunt ons bellen, een email sturen en volgen op facebook. Of kom een keertje langs op onze club.


Neem contact met ons op

Wij helpen jou graag met vragen over tennis of over onze tennisclub. Je kunt ons bellen, een email sturen en volgen op facebook. Of kom een keertje langs op onze club.Copyright © 2017 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ● Alle rechten voorbehouden